Samtaleterapi
BodyMind Oslo Logo

Samtaleterapi

 

I samtale-/psykoterapi kan du få hjelp med å finne dine svar på livetes spørsmål og vanskeligheter. Psykosynteseterapi søker å lindre lidelse, løse opp i aktuelle problemstillinger, og å bistå deg i å styrke din selvfølelse og selvtillit, og utvikle ditt unike potensiale. Gjennom samtale og andre kreative tilnærminger, utvikles din bevissthet om deg selv og dine mønstre, for å gi deg muligheten til å ta nye valg videre i livet.

 

Monika Lillevik - dipl. Psykosynteseterapeut

Ta kontakt >>


Vi opplever alle ulike kriser i livet vårt, og iblant trenger vi hjelp og veiledning for å finne løsninger ut av utfordrende situasjoner. Det kan være et samlivsbrudd, egen sykdom eller i familien, forandringer i arbeidssituasjon eller annen livskrise.

Det kan være at du ønsker å gå videre i livet men ikke vet hvordan, eller at du kjenner stress, angst og uro og ønsker å finne en vei ut av det. Kanskje har du ønsker, drømmer og tanker om hvordan du vil at livet ditt skal være, men klarer ikke å gjennomføre det.

 

Det terapeutiske samtalet bidrar til et mer bevisst forhold til livets prosesser, og en bedret evne til å samarbeide med disse. Gjennom samtale, visualisering/meditasjon, symbolarbeid og andre bevisstgjørende teknikker, åpner vi opp for visheten og potensialet som finnes i deg, og hjelper det å komme til uttrykk.

 

For deg som ønsker:

• Økt selvtillit og selvfølelse

• En samtalepartner ved viktige veivalg

• Støtte i håndtering av livskriser, problemer eller konflikter

• Å finne en vei ut av ensomhet, depresjon, angst og uro

• Å se nærmere på hvordan din historie påvirker deg

• Å utvikle dine relasjoner

• Å være mer tilstede i livet ditt

• Bevissthet om dine ressurser og muligheter

• Økt kreativitet og livsglede

 

Jeg heter Monika Lillevik og er dipl. Psykosynteseterapeut, fra Pspykosyntes Akademin i Stockholm. Jeg har tatt emot klienter i samtaleterapi siden 2015. For egen utvikling og for å kvalitetsikre arbeidet som terapeut, går jeg i veiledning jevnlig hos en terapeut med lang erfaring av kliniskt arbeid. Jeg er medlem i Norsk forening for psykosynteseterapeuter (NFPT) og jobber under de etiske retningslinjene til EAP (European Association for Psychotherapy). Mer om meg >>

Med deg i fokus!

"Monika har en sjelelig og kroppslig tilnærming til massasjeterapi og psykosyntese som gir en opplevelse av helhet, trygghet og nærvær."

Solstråle i skog

Monika Lillevik

Tlf:     (+47) 98009925

Email:      info@bodymindoslo.no

Address:  Briskebyveien, Oslo

BodyMind Oslo har stor respekt for personvernet til alle besøkere, kunder og klienter. Vi lagrer kun informasjon vi trenger, og tar ansvaret i forbindelse med behandling av personopplysninger alvorlig. Les mer i Personvernerklæringen.