Om meg

Monika Lillevik

Jeg jobber med psykoterapi/samtaleterapi innenfor psykosyntese. I mine behandlinger integrerer jeg all min kunnskap og erfaring fra psykologi, fysiologi, funksjonell bevegelse, mindfulness og helhetlig livsstilsveiledning. Jeg holder også kurs og forelesninger. Jeg snakker svensk, norsk og engelsk. 

 

Litt om meg:

Etter å ha jobbet mange år med forebyggende helse i Stockholm, begynte jeg å studere psykologi. Jeg hadde fått innsikt i at varaktig endring kommer innenfra og at mengden kunnskap jeg formidlet til mine klienter, om kost trening og fysisk behandling, ikke spiller noen rolle, når "det psykologiske" ikke er med i forandringen. Forståelse er ikke nok.

 

Personlig fikk jeg utrolig mye ut av mine studier i psykosyntese. Det var en reise som var krevende, men veldig givende, for både min professionelle og private side. Jeg fikk muligheten å utforske alle mine følelser, roller og mønstre på nytt. Jeg ble mer bevisst på min egen vilje og lærte også å støtte både meg selv og andre på en mer konstruktiv måte. Jeg har gjennom denne psykologiske reise hentet hjem meg selv og funnet min indre kraft, kreativitet og kjærlighet. Hvilket hjelper meg, å hjelpe deg på din reise.

 

Varig endring kommer innenfra. Med psykologiske teknikker og verktøy fra psykosyntese ønsker jeg å hjelpe deg på en varaktig og helhetlig måte, der både kropp og sinn får plass. Fordi i min verden fungerer kropp og sinn sammen. Hvis ditt psyke har det vondt, tar det ikke lang tid før også kroppen får symptomer, og vice versa. Alle relasjoner trenger oppmerksomhet og vennskap, så også den mellom kropp og sinn. 

 

Hvis du har lyst å nå din fulle potensiale og leve livet fullt ut, behøver du få både kropp og sinn med på lag. Du er "mer" enn du tror!

 

Jeg har en fireårig profesjonsutdanning i psykoterapi fra Psykosyntes Akademin i Stockholm, er også utdannet til massasjeterapeut, personlig trener og helsepedagog. Med flere fordybdningskurser i psykologi, fysisk behandling og trening. Jeg har tatt emot klienter i samtaleterapi siden 2015. Jeg jobber også som lærer på psykosynteseutdanning i Oslo. Jeg er medlem i Norsk forening for psykosynteseterapeuter (NFPT) og jobber under de etiske retningslinjene til EAP (European Association for Psychotherapy). Jeg har selvfølgelig pasientforsikring og er registrert behandler i register for alternativ behandling innenfor Brønnøysund.

Med deg i fokus!

"Monika har en sjelelig og kroppslig tilnærming til massasjeterapi og psykosyntese som gir en opplevelse av helhet, trygghet og nærvær."

Monika Lillevik dipl. Psykosynteseterapeut - BodyMind Oslo

Monika Lillevik

 

Psykosyntese - Massasje - Bevegelse

Tlf:     (+47) 98009925

Email:      info@bodymindoslo.no

Address:  Briskebyveien, Oslo