Samtaleterapi
BodyMind Oslo Logo

Samtaleterapi

 

I samtale-/psykoterapi kan du få hjelp med å finne dine svar på livetes spørsmål og vanskeligheter. Psykosynteseterapi søker å lindre lidelse, løse opp i aktuelle problemstillinger, og å bistå deg i å styrke din selvfølelse og selvtillit, og utvikle ditt unike potensiale. Gjennom samtale og andre kreative tilnærminger, utvikles din bevissthet om deg selv og dine mønstre, for å gi deg muligheten til å ta nye valg videre i livet.

 

Monika Lillevik - dipl. Psykosynteseterapeut


Møt meg via videosamtal i disse tider av sosial distansiering - Ta kontakt >>


Vi opplever alle ulike kriser i livet vårt, og iblant trenger vi hjelp og veiledning for å finne løsninger ut av utfordrende situasjoner. Det kan være et samlivsbrudd, egen sykdom eller i familien, forandringer i arbeidssituasjon eller annen livskrise.

Det kan være at du ønsker å gå videre i livet men ikke vet hvordan, eller at du kjenner stress, angst og uro og ønsker å finne en vei ut av det. Kanskje har du ønsker, drømmer og tanker om hvordan du vil at livet ditt skal være, men klarer ikke å gjennomføre det.

 

Det terapeutiske samtalet bidrar til et mer bevisst forhold til livets prosesser, og en bedret evne til å samarbeide med disse. Gjennom samtale, visualisering/meditasjon, symbolarbeid og andre bevisstgjørende teknikker, åpner vi opp for visheten og potensialet som finnes i deg, og hjelper det å komme til uttrykk.

 

For deg som ønsker:

• Økt selvtillit og selvfølelse

• En samtalepartner ved viktige veivalg

• Støtte i håndtering av livskriser, problemer eller konflikter

• Å finne en vei ut av ensomhet, depresjon, angst og uro

• Å se nærmere på hvordan din historie påvirker deg

• Å utvikle dine relasjoner

• Å være mer tilstede i livet ditt

• Bevissthet om dine ressurser og muligheter.

• Økt kreativitet og livsglede. 

Jeg heter Monika Lillevik og er dipl. Psykosynteseterapeut, fra Psykosyntes Akademin i Stockholm. Jeg gir samtaleterapi på svensk, norsk og engelsk. Jeg har tatt emot klienter i samtaleterapi siden 2015. For egen utvikling og for å kvalitetsikre arbeidet som terapeut, går jeg i veiledning jevnlig hos en terapeut med lang erfaring av kliniskt arbeid. Jeg er medlem i Norsk forening for psykosynteseterapeuter (NFPT) og jobber under de etiske retningslinjene til EAP (European Association for Psychotherapy). Mer om meg >>

Samtaleterapi online redusert pris

Monika Lillevik

Tlf:     (+47) 98009925

Email:      info@bodymindoslo.no

Address:  Briskebyveien, Oslo

Med deg i fokus!

"Monika har en sjelelig og kroppslig tilnærming til massasjeterapi og psykosyntese som gir en opplevelse av helhet, trygghet og nærvær."

BodyMind Oslo har stor respekt for personvernet til alle besøkere, kunder og klienter. Vi lagrer kun informasjon vi trenger, og tar ansvaret i forbindelse med behandling av personopplysninger alvorlig. Les mer i Personvernerklæringen.