Aktuelt

Ekte møter

 

Trenger du noen å snakke med?

Har du lyst til å forstå deg selv bedre og utvikle deg i dine relasjoner, både til deg selv og til andre? Hvordan ville det vært for deg å møte en gruppe mennesker for en tid, som du kunne dele tanker, følelser og opplevelser med i trygge omgivelser og uten prestasjonskrav? Å bli sett, møtt og hørt, uten å bli verdsatt eller dømt?

Velkommen til en "samtale-sirkel", hvor ekstraordinære møter venter. Her vil du ha muligheten å møte og bli møtt på en måte som går utover det vanlige, og dra nytte av kraften i personlig vekst innenfor en støttende gruppe.


Gruppen vil være liten, med kun 5-7 deltakere, noe som gir rom for at dyp og trygg kontakt kan blomstre raskt. Som en erfaren psykoterapeut med lang erfaring innen privat praksis, kurs og opplæring, vil jeg veilede øktene, mens deltakerne har friheten til å velge egne temaer.


Denne samtale-sirkelen er skreddersydd for deg som ønsker å utforske din indre verden og relasjoner til omverdenen, uavhengig av tidligere erfaring med terapi eller gruppeutvikling. Korte teorisekvenser, innledende øvelser og dedikert tid til introspektivt arbeid kan tilby verdifulle innsikter i livsmønstre og gi verktøy for å håndtere følelsesmessige barrierer, og kanskje ta nye valg i livet ditt.


Tid: 5 onsdager med start i oktober 2023.
kl: 17.00-20.30
Plats: Min klinikk på Briskebyveien 48, Oslo
Pris: 3500kr

Påmelding via e-post: info@bodymindoslo.no


Nysgjerrig? ikke nøl med å ta kontakt. 


Jeg ser frem til å møte deg.

Velkommen


Monika Lillevik

Gruppsamtal