Terapi

Terapi

Velkommen til din reise mot indre frihet, kontakt og utfoldelse
I hjertet av min tilnærming til psykoterapi står tre kraftfulle emosjonelle verdier: frihet, kontakt og utfoldelse. Jeg tror på ditt unike potensiale til å oppleve en dypere forbindelse med deg selv og verden rundt deg. 

Frihet til å være unik
Jeg tror at ekte frihet begynner med å omfavne ditt autentiske selv. Gjennom terapeutiske samtaler og utforskning, inviterer jeg deg til å omfavne din individualitet, og å styrke den. Det er i å anerkjenne din egen unikhet som du finner kraften til å skape ditt eget livs historie.

Kontakt som broen til uavhengighet
Å opprettholde en dypere kontakt med dine egne følelser og behov er essensielt for å bygge en følelse av uavhengighet og indre stabilitet. Min terapeutiske praksis fokuserer på å hjelpe deg med å lytte til din egen indre stemme, og om å lære å respektere og respondere på den på en sunn og nærende måte.

Bevissthet om kroppen for økt indre styrke
Jeg tror på kraften i kroppsbevissthet som en viktig del av din psykologiske velvære.
Å lære kjenne og forstå dine kroppslige sanser kan være en kilde til økt indre styrke og velvære. Gjennom psykosynteseterapi vil jeg støtte deg i å utvikle en dypere forståelse for din kropps signaler og behov.

Utfoldelse og opplevelsen av ekspansjon
Livet er en reise av kontinuerlig vekst og utvikling. Jeg tror på muligheten for å oppleve ekspansjon i alle aspekter av ditt liv - fra personlige forhold til profesjonell utfoldelse. Gjennom terapien vil jeg støtte deg i å utforske dine mål, drømmer og ønsker, og hjelpe deg med å finne de ressursene du trenger for å realisere dem.

Eventyr med trygghet som følgesvenn
Å utforske de dypeste delene av deg selv kan føles som et eventyr. Jeg forstår at denne reisen kan være utfordrende, og jeg er her for å tilby en trygg og støttende ramme. Du kan stole på at jeg vil være med deg hvert skritt på veien, og hjelpe deg med å navigere gjennom de ulike indre landskapene du møter.

Ta det første skrittet mot din indre reise mot frihet, kontakt og utfoldelse. Sammen vil vi skape et rom der din unike styrke kan blomstre, og hvor du kan oppdage ditt fulle potensiale. Kontakt meg i dag for å starte din reise mot et tilfredsstillende og meningsfylt liv.

Jeg heter Monika Lillevik og er psykoterapeut innenfor psykosyntese. Jeg tilbyr psykoterapi på svensk, norsk og engelsk. Jeg har lang og bred erfaring fra fysisk og psykisk helse og jeg har tatt emot klienter i psykoterapi siden 2015. Les mer om meg >>

Med deg i fokus!

"Monika har en sjelelig og kroppslig tilnærming til mennesker, 
som gir en opplevelse av helhet, trygghet og nærvær."

Psykoterapi tree of life

Monika Lillevik

Tlf:     (+47) 98009925

Email:      info@bodymindoslo.no

Address:  Briskebyveien, Oslo