Veiledning

Veiledning

Veiledning er en viktig ressurs for deg som ønsker å vokse i din yrkesrolle og nå nye høyder i din karriere. Med en veileder ved din side får du en partner i din profesjonelle vekst. Tradisjonelt har veiledning vært assosiert med hjelpeyrker og omsorgsyrker, men i dag er det et etablert praksis også innen andre områder som ledelse, undervisning, coaching og konsultasjon.


Er det på tide for deg å utforske mulighetene med veiledning?


Veiledning er spesielt egnet for deg som:

- Har relasjoner som en sentral del av din yrkesrolle. 

- Ønsker å utvikle deg og vokse i din rolle.

- Ser deg selv som et avgjørende verktøy i ditt yrkesliv.

- Er nysgjerrig på psykosyntese som er en integrativ psykologi.


Forskjellen mellom coaching og veiledning kan noen ganger være uklar. Men det er noen distinksjoner å være oppmerksom på:

- Fokus på relasjoner: Veiledning tar alltid hensyn til en tredjepart - din klient, kunde, medarbeider og deres relasjon.

- Tydelig profesjonell retning: Veiledning har alltid et klart fokus på din profesjonelle vekst og hvordan du kan vokse i din rolle.

- Åpenhet for din indre visdom: Veiledning basert på psykosyntese integrerer begreper som lengsel, mening og potensial og hjelper deg med å se ditt arbeid i en større sammenheng. Psykosyntese er en interaktiv psykologi med påvirkninger fra psykodynamikk, humanisme og transpersonell psykologi.


Ta steget mot å utdype din profesjonelle kompetanse med veiledning basert på psykosyntese, og la karrieren din blomstre. Akkurat nå er jeg veileder i utdanning ved Psykosyntes Akademin i Sverige, og tilbyr derfor veiledning i 2024 til praksispris.

Jeg heter Monika Lillevik og er psykoterapeut og veileder innenfor psykosyntese. Jeg tilbyr psykoterapi og veiledning på svensk, norsk og engelsk. Jeg har lang og bred erfaring fra fysisk og psykisk helse og jeg har tatt emot klienter i psykoterapi siden 2015. Les mer om meg >>

Med deg i fokus!

"Monika har en sjelelig og kroppslig tilnærming til mennesker, 
som gir en opplevelse av helhet, trygghet og nærvær."

Psykoterapi tree of life

Monika Lillevik

Tlf:     (+47) 98009925

Email:      info@bodymindoslo.no

Address:  Briskebyveien, Oslo