Om meg

Monika Lillevik

Jeg er en erfaren psykoterapeut som spesialisert meg i psykosyntese. Jeg integrerer min kunnskap fra psykologi, fysiologi, funksjonell bevegelse, mindfulness og helhetlig livsstilsveiledning. Mine tjenester omfatter også kurs og forelesninger. Jeg snakker svensk, norsk og engelsk

Om Meg

Jeg er grunnleggeren av BodyMind Oslo og en dedikert psykoterapeut. Jeg er oppvokst og har bodd store deler av mitt liv i Stockholm. På senere år har kjærligheten ført meg til naturen utenfor Oslo, hvor jeg nå kaller hjemmet mitt. Med bakgrunn som helsepedagog, trener og massasjeterapeut, har jeg en unik forståelse for sammenhengen mellom kropp og sinn.

Min interesse for psykologi og det indre livet har vekst gradvis frem gjennom årene, drevet av erkjennelsen av viktigheten av å være tilstede i sitt eget liv for å kunne ta bevisste valg. Gjennom å studere til å bli Psykosynteseterapeut fant jeg en tilnærming som resonerte sterkt med meg. Psykosyntesen tilbyr en bemerkelsesverdig måte å forstå og forbinde oss med vårt autentiske Selv.

Med årene har jeg utvidet min kunnskap og erfaring, og jeg har en bred forståelse av kropp-sinn-forbindelsen, spiritualitet og menneskelig utvikling. I tillegg til min terapipraksis, deler jeg min kunnskap som kursholder og lærer for samtaleterapeuter. For tiden utdanner jeg meg til veileder, en spennende mulighet til å nå enda flere.

Mitt Mål

Jeg er lidenskapelig opptatt av å støtte og veilede mennesker i deres reise og utfoldelse mot et gledesfylt og autentisk liv med mening. Dette oppnås gjennom ekte og meningsfulle møter, enten det er gjennom en-til-en terapi, kurs, utdanning eller veiledning for terapeuter og andre som arbeider med mennesker. Dersom du ønsker å realisere ditt fulle potensial og leve livet i sin helhet, er det essensielt å ha både kropp og sinn med på lag. Du er "mer" enn du tror!


Min CV

Jeg har altså en fireårig profesjonsutdanning i psykosynteseterapi fra Psykosyntes Akademin i Stockholm, er også utdannet til massasjeterapeut, personlig trener og helsepedagog. Med flere fordybdningskurser i psykologi, fysisk behandling og trening. Jeg har tatt emot klienter i psykoterapi siden 2015. Jeg jobber også som lærer på HumaNova - psykosynteseutdanning i Oslo. Jeg er styremedlem i Norsk forening for psykosynteseterapeuter (NFPT) og jobber under de etiske retningslinjene til EAP (European Association for Psychotherapy). Jeg har selvfølgelig pasientforsikring og er registrert behandler i register for alternativ behandling innenfor Brønnøysund.

Monika Lillevik dipl. Psykosynteseterapeut - BodyMind Oslo

Monika Lillevik

Tlf:     (+47) 98009925

Email:      info@bodymindoslo.no

Address:  Briskebyveien, Oslo

Med deg i fokus!

"Monika har en sjelelig og kroppslig tilnærming til mennesker, som gir en opplevelse av helhet, trygghet og nærvær."