Massasjeterapi
BodyMind Oslo Logo

Massasjeterapi


Føler du at kroppen din er stiv og anspent, kanskje har du muskulære smerter? Eller opplever du at stress sitter i kroppen? - Da er det på tide med en effektiv massasje!


Massasje kan gi fysisk og mental velvære. Massasjeterapi øker sirkulasjonen i musklene og derfor er det en bra behandlingsmetode for å øke restitusjon, få stramme muskler å bli mykere og dermed også fungere bedre. Massasje kan også lindre smerte fra bløtvevet.

Massasjebehandling kan holde mange plager på avstand. Jeg tilbyr velværemassasje for hele kroppen såvel som spesifikk massasje for problemområder.

Massasje hos meg er tilpasset etter dine behov. Utenom vanlig klassisk massasje bruker jeg også andre teknikker som triggerpunktsbehandling, idrettsmassasje og bindevevsbehandling. Jeg gir også treningsråd.

Mange av mine kunder har fått god effekt av massasje. Behandlingen jeg gir kan løse opp muskulære knuter og lindre muskelsmerter. Mange tar massasje på jevnlig basis fordi det rett og slett gir energi og en opplevelse av at kroppen fungerer lettere og bedre.


Jeg heter Monika Lillevik og er massasjeterapeut med 18 års behandler-erfaring. Jeg er utdannet ved Medisinskt Kursforum i 2000. Jeg har dessuten kurs i idrettsmassasje og triggerpunktsterapi og en god del erfaring og kurs fra 15 yrkesaktive år som trener og instruktør treningsbransjen. Jeg har tidligere arbeidet som lærer innenfor massasjeterapi og helhetlig helse. Mer om meg >>


Jeg har spesiellt god erfaring med å behandle:

  • Kontornakke/skulder
  • Musearm
  • Stress-skuldrer
  • Pustevansker
  • Muskulær smerte i brystrygg
  • Fysisk og psykisk stress
  • Holdning


Ta kontakt for priser og booking.


Jeg er medlem i Norsk massasjeforening og har selvfølgelig behandlerforsikring og er  registrert behandlere i register for alternativ behandling innenfor Brønnøysund.

Frihet til bevegelse - BodyMind Oslo

Monika Lillevik

Tlf:     (+47) 98009925

Email:      info@bodymindoslo.no

Address:  Briskebyveien, Oslo

Med deg i fokus!

"Monika har en sjelelig og kroppslig tilnærming til massasjeterapi og psykosyntese som gir en opplevelse av helhet, trygghet og nærvær."

BodyMind Oslo har stor respekt for personvernet til alle besøkere, kunder og klienter. Vi lagrer kun informasjon vi trenger, og tar ansvaret i forbindelse med behandling av personopplysninger alvorlig. Les mer i Personvernerklæringen.